Bekijk hier ons advies voor interessante boeken

Christiane Beerlandt       De sleutel tot zelf-bevrijding

Psyche en emoties spelen een zeer belangrijke rol bij het ontstaan en de genezing van ziekten. Christiane Beerlandt toont ons hoe de kiem, de wérkelijke oorzaak waarom men een bepaalde ziekte ontwikkelt, zich bevindt in de psychologische, emotionele toestand van een persoon op het vlak van onze diepste gevoelens en overtuigingen.
Klik hier om dit boek te bestellen

Christiane Beerlandt        De hoorn des overvloeds

Hoe kun je aan de hand van een voedingsproduct waar je naar hunkert, zien en begrijpen wat je wenst te verwezenlijken.

Wat zegt voedsel over karakter, verlangens, tekorten, mogelijkheden, talenten?

Christiane Beerlandt         Als dieren spreken konden

Dit boek neemt de lezer mee op een heel bijzondere ontdekkingstocht in het dierenrijk. Voor de moderne psychoanalytici kenden ook eeuwenoude culturen al specifieke betekenissen toe aan bepaalde diersoorten.
Elke diersoort heeft een eigen karakter, psyche, geaardheid, symbolische betekenis...

Christiane Beerlandt             Het signalenboek

Niets overkomt je zomaar ... Ontdek de betekenis van gebeurtenissen, verschijnselen, ziekten ... als signalen op je levenspad. Een greep uit de onderwerpen: aardbeving, kettingbotsing, parkeren, slippen, bliksem, lekke band, file, inbraak, kettingbrief, kritiek, lawaai, aanbranden van het eten.

Christiane Beerlandt              Het signalenboek 2

Niets overkomt je zomaar ... Ontdek de betekenis van gebeurtenissen, verschijnselen, ziekten ... als signalen op je levenspad.

Een greep: kelder onder water, verkeerd verbonden, gaslek, plankenkoorts, jaloezie, financiële problemen, agressie, inbraak auto, huisvlooien, aanrijding, computervirus.

Christiane Beerlandt               Het signalenboek 3

Ontdek de betekenis van gebeurtenissen, verschijnselen, ziekten ... als signalen op je levenspad

De diepste oorzaak en oplossing van een 70-tal ''signalen'', zoals een kleine brand, mieren in huis, een diep verdriet, menopauze- en menstruatieproblemen, drugsverslaving, enz.

Christiane Beerlandt                  Het signalenboek 5

De reeks Signalenboeken kan beschouwd worden als een vervolg op De Sleutel tot Zelf-Bevrijding, het eerste, welbekende werk van Christiane Beerlandt, dat ondertussen is vertaald in diverse wereldtalen. Deze Vlaamse levensfilosoof (°1955) maakt gebruik van haar bijzondere vermogens om de diepstliggende betekenis (energetisch, emotioneel, psychologisch...) van gebeurtenissen, ziekten en feiten naar boven te halen. Het ''waarom'' verklaard.

Barbara Ann Brennan            Licht op de aura

Ons fysieke lichaam bestaat binnen een groter 'lichaam', een menselijk energieveld of aura, het voertuig waarmee we onze ervaringen creëren - ook gezondheid en ziekte. De kracht om onszelf te genezen ontvangen we eveneens via de aura. In dit energielichaam - nog maar kort geleden wetenschappelijk aangetoond, maar al eeuwenlang bekend bij genezers en mystici - ligt de oorsprong van elke ziekte. 
Klik hier om dit boek te bestellen

Frank den Ouden                   Magnetiseren wat is dat?

Het boek geeft antwoord op de vraag wat magnetiseren werkelijk inhoudt en hoe we deze helende energieen zowel voor anderen als voor onszelf kunnen gebruiken teneinde een evenwichtiger en gezonder leven te leiden. Onderwerpen die de revue passeren zijn o.a.: z.g. innerlijke gidsen, reincarnatie, regressie, de aura en chakra's.

R. Gordon                      Jouw handen genezen

Niet alleen mensen met bijzondere gaven kunnen anderen genezen. Ook jij kunt dat: door spontaan gebruik te maken van de energie die door je heen stroomt. Klik hier om dit boek te bestellen

A. Herriotte         Super Quantum Touch

Met Quantum-Touch geneest men met de handen. Alle mensen beschikken van nature over het vermogen om healing te verzorgen. Hierbij is liefde het fundament van alle healing en de meest wezenlijke essentie van onze levenskracht. Klik hier om dit boek te bestellen

W. D. Wattles        De oorsprong van de secret

"Na 'The Science of Getting Rich' langer dan een kwart eeuw te hebben bestudeerd, weet ik dat dit kleine boekje hét oorspronkelijke handboek is om je leven compleet te veranderen."

Ik heb ervan genoten om een van de mensen die zijn tijd ver vooruit was, 'de overgrootvader van The Secret' – Wallace D. Wattles, te bestuderen. Ik raad dit boek dan ook iedereen aan."
Klik hier om dit boek te bestellen

Rhonda Byrne         The Secret

The Secret helpt je bereiken wat je zelf voor onmogelijk houdt: geluk, succes, gezondheid, geld, relaties.
Wat is The Secret?
Waarom staat het overal op nummer 1?
Wat is het geheim van The Secret?
Wat kan het betekenen voor jou?

Klik hier om dit boek te bestellen

C. H. Hempen       Sesam atlas van de acupunctuur

De Sesam Atlas van de Acupunctuur geeft een overzicht van de acupunctuurgeschiedenis in China en in Europa, beschrijft de grondslagen van de Chinese geneeskunde, haar verschil met de westerse geneeskunde en de westerse pogingen om de werking van de acupunctuur te verklaren.
Klik hier om dit boek te bestellen

H. Verlinden               Acupunctuuratlas van de gevoelens

Het lichaam spreekt de taal van de innerlijke mens. Om het lichaam te begrijpen is het nodig de mens te begrijpen. De voortdurende veranderingen in de energietoestand van meridianen en acupunctuurpunten wordt. Volledig bepaald door de gevoelsbeweging van de innerlijke mens. Het acupunctuursysteem is daarom bij uitstek geschikt om de taal van de innerlijke mens te verwoorden.
Klik hier om dit boek te bestellen

C. van der Molen            Acupunctuur

Dit leerboek over acupunctuur bestaat uit twee delen. In het eerste deel worden de principes van de acupunctuur beschreven, tezamen met de meridianen en de acupunctuurpunten. Aan de diverse naaldtechnieken en de moxabehandeling wordt ruime aandacht besteed, evenals aan de voorzorgsmaatregelen die bij de toepassing hiervan moeten worden getroffen om complicaties te vermijden. Ook worden bijzondere toepassingsmogelijkheden, zoals de hand-, voet- en schedelacupunctuur besproken. Daarnaast wordt ruime aandacht geschonken aan de therapie met puntsimulatoren. Het tweede deel is gewijd aan de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). Dit biedt een volledig overzicht van deze materie; handvatten worden aangereikt om patiënten via deze methode te behandelen. Er wordt een fors aantal therapievoorbeelden genoemd bij de meest voorkomende ziekten en symptomen.
Klik hier om dit boek te bestellen

Masaru Emoto              De geneeskracht van water

De Japanse onderzoeker Masaru Emoto maakte foto's van bevroren waterkristallen en ontdekte dat vervuild water heel andere kristallisatiepatronen opleverde dan bijvoorbeeld helder bronwater. Ook intentie was van invloed: water dat positief was toegesproken vormde mooie volmaakte kristallen, terwijl negatieve woorden, gedachten en emoties tot lelijke, misvormde waterkristallen leidden.
Klik hier om dit boek te bestellen

M. Gienger           De genezende kracht van water en edelstenen

Sardonyx-water tegen oorontsteking, chrysopraas-water om te ontgiften en ontslakken, smaragd-water bij ontstekingen en aquamarijn-water bij allergie. Dit zijn enkele voorbeelden van de heilzame werking van water waaraan edelstenen hun kracht hebben afgegeven. Deze traditie bestaat al eeuwenlang, maar doet in deze moderne tijd weer opgeld – mede dankzij het wateronderzoek van Masaru Emoto, waardoor de genezende werkingen nu ook kunnen worden verklaard.
Klik hier om dit boek te bestellen

D. C. Byer            Reflexologie

Dit boek bevat een complete omschrijving van de werkzaamheid van voet- en handreflexologie. Het behoort tot de standaardwerken op dit gebied en is gebaseerd op de originele Ingham-methode. Het is een werkboek dat de gehele anatomische opbouw van het lichaam in kaart brengt en stap voor stap de werkzaamheid van reflexologie zichtbaar maakt. Ieder onderdeel is op duidelijke wijze geïllustreerd om de praktische toepassing zo optimaal mogelijk te maken.
Klik hier om dit boek te bestellen

AArun Gandhi         Het boek van wijsheid

Arun Gandhi werd liefdevol opgevoed en opgeleid door zijn grootvader, totdat die in 1948 werd vermoord. Nu is Arun over de hele wereld bekend als activist, spreker en verspreider van het gedachtegoed van Mahatma Gandhi. Hij is de laatste die de intieme, persoonlijke verhalen over deze spirituele icoon kan vertellen.

Arun Gandhi groeide op in de beroemde ashram van Mahatma Gandhi. De grondlegger van het moderne India, geliefde filosoof en invloedrijke mensenrechtenactivist was voor Arun gewoon zijn opa.
Klik hier om dit boek te bestellen

Mark Manson            De edele kunt van 'not giving a fuck'

Zodra je niet meer wegrent voor je angsten, fouten en onzekerheden maar de pijnlijke waarheid onder ogen durft te zien, vind je de moed en het zelfvertrouwen waar je in deze tijd zo'n behoefte aan hebt.
Mark Manson geeft je de tools om te kiezen waar jij om geeft, en dus ook waar je niet om geeft. Dat idee omarmen werkt bevrijdend.
Humoristisch en vol goede grappen, maar bovenal ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. Klik hier om dit boek te bestellen

Tenen lezen: voeten zijn spiegels

In Tenen Lezen 'wat kun je ermee' diept Imre Somogyi het fenomeen tenen lezen verder uit. Tal van onderwerpen komen daarbij aan de orde zoals tenen lezen en erfelijkheid, tenen lezen bij relaties en de waarde van tenen lezen bij beroepskeuze en sollicitaties. Verder blijkt uit een aantal praktijkvoorbeelden hoe ouders meer begrip voor hun kinderen kunnen opbrengen na het lezen van hun tenen.
Klik hier om dit boek te bestellen

Tenen lezen / 3

Hèt handboek voor de professionele en ervaren tenen lezer

In 'Tenen Lezen III - De Verdieping' verwerken Imre en Margriet Somogyi hun inmiddels 30 jaar lange ervaring in het tenen lezen. Het resultaat is een uitgave op hoog niveau dat teruggaat tot diep in de kern.

Rolastretcher

De Rolastretcher helpt bij rugklachten, op dit moment hebben zo'n 1000 (fysio)therapeuten de stretchers in hun behandelingsprogramma opgenomen. De Rolastretcher masseert, rekt en mobiliseert je rug zodat rugklachten kunnen verdwijnen.
Klik hier om te bestellen

Einde module

Interessante boeken   Modules

0/1 Compleet