Massage onderarm-technieken in Maastricht

Massage onderarmtechnieken

Met de massagetechnieken van de onderarmen kunnen we op een diepe manier masseren, hierbij is de belasting voor handen en vingers minimaal. Door ook met de ellenboog te masseren kunnen we dieper in de spieren gaan op een prettige manier. Door met de onderarmen te masseren maakt de masseur een dansende beweging en is deze massage heerlijk om te geven.

De cursus onderarm-massage is geschikt voor iedereen die wil leren masseren op een andere manier dan met alleen de handen en al enige kennis heeft van masseren.

Voor en achterzijde van het lichaam wordt gemasseerd met verschillende onderarm-, en elleboogtechnieken.

Duur: 2 dagen / 4 dagdelen Van 10:00 tot max. 16:00 uur

Groepsomvang: De cursusgroep bestaat uit maximaal 12 personen. Geef je tijdig op; vol is vol.

Prijs: € 270,- Inclusief lunch, koffie/thee, syllabus, online cursus en certificaat.

Gratis online cursus: Je ontvangt direct na inschrijving de inlogcodes om toegang te krijgen tot de online cursus. De gehele cursus staat hierin uitgelegd op duidelijk filmmateriaal, je hebt alleen internetverbinding nodig. Je kunt dus ten alle tijden de gehele massage terug zien.

Meenemen: Twee grote handdoeken, draag gemakkelijk zittende kleding.

Moet de kleding uit? Bij een massage wordt olie of massagemelk gebruikt, je dient je daarom uit te kleden. Onderbroek blijft aan, de BH mag uit maar dit hoeft niet.

Ook als privécursus? Deze cursus is ook mogelijk als privé-cursus te volgen, je dient dan zelf een model mee te nemen. Datum in overleg, de cursus wordt gegeven in één dagdeel
Prijs privé-cursus €290,-  Inclusief koffie/thee, syllabus en certificaat.

Klik hier om alle data te bekijken en je in te schrijven

Einde module