Thuisstudie Tarot

De Geheimen Van Tarot Kaarten Ontdekken?

Jouw Paranormale Gave Ontwikkelen? Alle geheimen weten…

Met deze thuisstudie Tarot zul je jouw derde oog ontwikkelen! Je Intuítie zal sterker en sterker worden en je zult alle geheimen over werk, familie, ziekte, geluk, exen en de liefde onthullen!

Wat je in deze cursus Tarot gaat ontdekken:

  • De geschiedenis van de tarot
  • De betekenis van de Grote Arcana
  • De betekenis van de Kleine Arcana
  • Kaartbetekenissen van de Bekers, Staven, Pentakels en de Zwaarden.
  • HoroscoopleggingLiefdeslegging
  • Liefdeslegging
  • Het Keltisch Kruis
  • De grote legging, om een compleet overzicht over het Heden, Verleden en Toekomst te krijgen!
  • Bonus: het E-book paranormaal ontwaken

Je ontvangt direct je inlogcodes en hebt toegang tot de complete thuisstudie Tarot: filmmateriaal en E-boeken

Wil je Nu Direct starten met de thuisstudie tarot?

Klik op de button

De eigenlijke oorsprong van Tarot-kaarten is doordrenkt in mythe en mysterie. Een mythe suggereert dat vroege Christenen verhaalkaarten gebruiken, die later de tarot werden, om het verhaal van Christus onder de neus van de Romeinen te verspreiden. Dit verhaal is echter onbetwist door wat we weten over de feitelijke geschiedenis van de tarot.

Het Tarot dek bestaat uit 78 kaarten. De kaarten van de Major Arcana vertegenwoordigen meestal significante problemen in het leven van degene waarvoor je de kaarten leest. Ze zijn de kernbeginselen van het menselijk leven, zoals leven en dood, ethische dilemma’s, spiritualiteit en interactie met andere mensen. Het woord tarot is afgeleid van de Italiaanse woord tarocchi. Er zijn veel theorieën over de oorsprong ervan. Het kan afkomstig zijn van de naam van een Italiaanse rivier, de Taro. Of misschien is het van Arabische oorsprong, omdat speelkaarten ontstaan in het Midden-Oosten, in het jaar 1377 zijn overgebracht naar Europa. De 18e-eeuwse occultisten beweerden dat de naam Tarot afkomstig was uit de combinatie van twee Egyptische woorden die “koninklijke weg” betekenen. De tarot was de weg naar wijsheid. De geschiedenis van de Tarot begint in de 16e eeuw en was populair in Noord- Italië. Het was een spel dat gebruikt werd door dames.

Speelkaarten, die in Egypte vanuit Egypte werden ingevoerd, bestonden uit vier pakken die vergelijkbaar zijn met de kaarten die we vandaag nog in de Tarot zien: kelken, zwaarden, wands (of staven) en pentakels. Al in 1227 werd de symbolische betekenis toegeschreven aan bepaalde kaarten, waarvan sommige namen zoals “De Zon” en “De Maan”, enzovoort.

Meer weten en direct beginnen met de cursus?

Klik op de button!

Einde module