Thuisstudie Diepte massage

Thuisstudie Diepte-massage

Heb je geen tijd om massage-cursussen buitenshuis te volgen, zijn alle cursussen te duur en wil je direct beginnen? Deze online cursus Sportmassage is iets voor jou!

De complete cursus om een goede sportmassage te geven. Een complete sportmassage, stap voor stap beschreven, uitleg en mooi geïllustreerd.

Wil je alles ontdekken op het gebied van sportmassage, maar zijn cursussen te duur of heb je geen tijd of gelegenheid om een cursus buiten de deur te volgen? Dan is de cursus Sportmassage van Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten echt iets voor jou.

Je kunt direct beginnen aan de cursus Sportmassage, vanuit je eigen huis, wanneer je wilt. Onze cursus sportmassage leert je alles wat je wil weten over effleurage, petrissage (kneden); tapoteren, maar ook over alle spieren en de werking van de spieren.

Wij staan dan ook garant voor de hoogwaardige kwaliteit van deze cursus, welke je kunt volgen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Wat je ontvangt bij deze thuisstudie sportmassage:

  • Online Video’s Sportmassage met alle technieken van een sportmassage van het gehele lichaam. Het enige dat je nodig hebt is internetverbinding.
  • Het complete werkboek (E-book) met uitleg over de spieren, technieken, gebruik olie en nog veel meer!

Wat leer je?

  • Je gaat een goede sportmassage geven, de spieren krijgen een optimale doorbloeding.
  • Je beheerst het masseren en kunt zelfstandig je massagevaardigheid verder ontwikkelen.
  • Je ontvangt na deelname een certificaat gekwalificeerd sportmasseur, mits examen gedaan bij Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten of via Skype.
  • Je kunt anderen, op grond van eigen ervaring, overtuigen van het positieve effect van een Sportmassage.

Deze Cursus Sportmassage, een investering in jezelf!

Natuurlijk ga je mensen niet voor niets een sportmassage geven! Je gaat voor deze heerlijke behandeling geld vragen! Na slechts 3 behandelingen heb je deze cursus er al dubbel en dwars uit!

Vul correct je mailadres in, je ontvangt de inlogcodes in je mailbox!

Klik op de button om direct te starten met deze thuisstudie!

Einde module

Thuisstudie Diepte-massage   Trainingen

0/1 Compleet