Thuisstudie Lenormand kaarten

Thuisstudie Lenormand kaarten leggen

De Geheimen Van LeNormand Kaartleggen Ontdekken? Jouw Paranormale Gave Ontwikkelen? Alle geheimen weten…

Je Derde Oog, je Intuítie zal sterker en sterker worden en je zult alle geheimen over werk, familie, ziekte, geluk, exen en de liefde onthullen!

Wat je in deze thuisstudie LeNormand gaat ontdekken:

 • De geschiedenis van Mlle Lenormand.
 • De betekenis van de kaarten.
 • De betekenis van de kaarten in combinatie met de Persoonskaart.
 • Kaartbetekenissen wat betreft de gezondheid.
 • Betekenissen van combinaties leren aanvoelen.
 • Veel voorbeelden van combinaties.
 • Verschillende leggingen van Lenormand
 • De grote legging, om een compleet overzicht over het Heden, Verleden en Toekomst te krijgen!
 • Speciaal en alléén in deze cursus, Geheimen van de kaarten die alleen de ervaren consulenten weten, door hun jarenlange ervaring!
 • Oefening om jouw Paranormale vermogens te verhogen
 • De gehele cursus staat hierin uitgelegd op duidelijk filmmateriaal, je hebt alleen internetverbinding nodig. Je kunt dus ten alle tijden de gehele cursus terug zien.

Wil je Nu Direct starten met de online cursus?

Klik op de button!

Wat zeggen anderen van de Lenormand Kaarten cursus?

Hallo Maddy, Ik heb onlangs de lenormand cursus gekocht en wil je complimenteren met de overzichtelijkheid. De cursus heeft mijn kennis in één dag een héél stuk verder gebracht waar ik voorheen nog wat onzeker in was. De rijen bij elkaar schuiven is nieuw voor mij en geeft me een veel betere kijk. Super bedankt! Groetjes Miranda

Beste Maddy

Bedankt!!! Ik ben al begonnen met kaartleggen. Gemakkelijk is het niet, maar ik begrijp al iets meer van de legging van 36 kaarten. Links van je persoonkaart het verleden en rechts de toekomst…veel oefenen is de boodschap. Dank je wel! Sabien de Zutter

Beste Maddy,

Op 30 april van dit jaar 2014 meldde ik mij bij je voor een cursus Lenormand cursus kaartleggen. Ik had als weduwnaar weinig om handen en was wel nieuwsgierig. Hoewel ik de enige man was die dag, was de sfeer erg gezellig (misschien wel daarom) en ik stak er veel van op ‘s morgens. De middag stond in het teken van doen. Ik moet eerlijk toegeven dat e.e.a. door mij nogal speels werd bekeken; hoewel erg interessant, niet echt serieus.

Dit totdat ik thuis doorging met oefenen! De uitkomsten van mijn leggingen frappeerden mij. En al helemaal toen ik – eerst als spel – leggingen ging doen voor familieleden en kennissen. Hoe het werkt? Ik zal er wel nooit achter komen en niet alle verkregen informatie klopt ook, maar het gros wèl!

Ik ben dan ook blij dat ik die dag naar Heerlen ben geweest. En vooral m.b.t. de wijze waarop jij het ons bijbracht op de juiste manier met de materie om te gaan. Klasse; dank je wel.

Ja ik start nu en ontvang de Bonus E-Book Paranormaal ontwaken er gratis bij!

Einde module

Thuisstudie lenormand   Trainingen

0/1 Compleet