Thuisstudie Holistic pulsing

Holistic Pulsing maakt los wat vast zit, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Holistic Pulsing is een op zichzelf staande behandelmethode en een waardevolle aanvulling bij massages en andere therapievormen. Het is een zachte behandelwijze met een grote dieptewerking, waarbij je gekleed op een behandeltafel ligt.

Het lichaam wordt door de verschillende manieren van pulsen in beweging gebracht. Als we ervan uitgaan dat ons lichaam voor ongeveer 75% uit vloeistof (water) bestaat dan komt deze vloeistof door de constant wiegende, ritmische bewegingen in het hele lichaam tot op celniveau in beweging. Het geeft, mede door de zachte benadering de mogelijkheid tot overgave. De ‘noodzaak’ om weerstand te bieden wordt steeds kleiner en spanningen op een dieper niveau kunnen vrijkomen en worden losgelaten op een zachte manier. Het pulsen maakt dat de doorstroming weer optimaal wordt en het ertoe leidt dat de afvalstoffen in de lichaamscellen worden afgegeven aan de bloedstroom om via de nieren en de blaas te worden uitgescheiden. Holistic Pulsing wordt gezien als een methode om het zelf genezend vermogen van het lichaam te stimuleren.holistic pulsing

Doordat ons lichaam uit 70 tot 75 % water bestaat heeft Holistic Pulsing invloed op ons hele welzijn. Het rustig schudden van het lichaam is niet alleen heerlijk om te ondergaan, maar dringt ook door tot in het diepste van je wezen.

Wil je leren Holistic Pulsing toe te passen in je behandeling?

Deze therapie is heel fijn te combineren met massage, acupressuur, voetreflexologie en andere behandelingen. Maar ook een gehele behandeling met alleen Holistic Pulsen is heerlijk te ondergaan. Je wordt er ontspannen van en lichaam en geest komen weer in balans.

Wat reiken wij jou aan in deze thuisstudie holistic pulsing?

  • Je ontvangt de syllabus als E-Book (PDF)
  • Je ontvangt de gehele behandeling op duidelijk online filmmateriaal, het enige wat jij nodig hebt is internetverbinding. Het filmmateriaal van de cursus Holistic Pulsing legt stap voor stap uit hoe je de behandeling van voor- en achterzijde van het lichaam gaat pulsen. De complete behandeling dus!
  • Het filmmateriaal van de cursus Holistic Pulsing legt stap voor stap uit hoe je de behandeling van voor- en achterzijde van het lichaam gaat pulsen. De complete behandeling dus!

Vul je mailadres correct in, je ontvangt direct de inlogcodes in je mailbox.

Klik op de button om direct te starten !

Einde module

Thuisstudie holistic pulsing   Trainingen

0/1 Compleet